Чому кров густа та темна?

Чому кров густа та темна?

“Коли кров надто густа, це означає, що в ній перевищено показник гематокриту (обсягу червоних кров’яних клітин у крові). Ймовірно, організму не вистачає води. У цьому випадку крові важко рухатися судинами, переносити кисень до органів і тканин. Підвищується ризик утворення тромбу”, – пояснює він. 18 серпня 2023р.

Гіперкоагуляція, або простими словами густа кров, є станом надмірної в’язкості крові.

Існує багато продуктів, які можуть природним чином розріджувати кров і допомагають знизити ризик утворення тромбів, і ось 10 з них. … Які продукти знижують ризик утворення тромбів?

  • Риба
  • Ананас
  • Ромашковий чай
  • Касія чи кориця
  • Часник
  • Червоне вино
  • Морська капуста
  • Вода

При згущенні крові сповільнюється капілярний кровотік, як наслідок, відбуваються застійні явища, кисневе голодування в тканинах страждають усі системи та органи, серцю та мозку доводиться працювати в авральному режимі. Високим є ризик тромбоутворення, інсультів, інфарктів..