Коли краще пити чай із ромашки?

Приготування ромашкового чаю настільки просто і не вимагає багато часу, що краще відмовитися від заварювання його про запас. Постоявши деякий час, напій стає більш насиченим та гірким. Цей варіант прийнятний лише для зовнішнього використання трави. Приймати напій краще після їжі, але не раніше, ніж за годину.

Напій слід вживати після їжіАле не раніше, ніж через годину, тоді ромашка сприяє нормалізації травлення. Невикористану сировину після заварювання можна застосовувати у вигляді компресів та примочок.

Ромашковий чай корисно вживати на ніч, перед сном. Напій чудово допомагає у боротьбі з безсонням. Чашка гарячого чаю на основі квіток ромашки допоможе заспокоїти нерви та нормально заснути. Пити чай можна за годину до відходу до сну.

Як і скільки можна пити Суворе протипоказання для вживання ромашкового чаю – алергія на ромашку, амброзію, хризантеми, чорнобривці, маргаритки.