Який запах у пуку?

Запах газів сірководень (запах тухлих яєць);

1. За один “пук” з нашого кишківника в атмосферу надходять такі речовини (у відсотках): азоту 59; водню 21; метану 7; вуглекислого газу 9 і кисню 4. Що стосується "смердючих" складових, які саме і визначають неприємний запах, то їхня кількість становить менше одного відсотка.

Один із способів полягає в тому, щоб стиснути сідниці, а потім трохи підняти одну і випустити гази. Так ви можете пукнути два або три рази, але звук буде набагато тихіше, ніж за один раз.

Газоутворення – абсолютно нормальна функція організму. Можна навіть сказати, що пукають і рослини, тільки вони роблять це киснем. У процесі травлення в кишечнику накопичуються гази, які потім виводяться порціями назовні.