Чим харчуватись на кето-дієті?

Основою кето-дієти є продукти з низьким вмістом вуглеводів. Вони становлять близько 80% всього раціону: · М'ясні продукти (свинина, баранина, качка, гусак), м'ясні консерви (паштет, бекон, ковбаса, шинка), субпродукти. · Риба та морепродукти.

Кетодієта: дозволені продукти

  • М'ясо, птиця, риба та морепродукти без обмежень по жирності.
  • Гриби.
  • Нерафіновані рослинні олії, масло вершкове, тваринний жир, майонез та інші соуси, але без цукру та крохмалю у складі.
  • Горіхи, насіння.
  • Овочі зеленого кольору, зелень, несолодкі фрукти, цитрусові.

Так, до вживання на кетодієті дозволені:

  1. зелені овочі;
  2. всі види м'яса та жирної риби;
  3. яйця;
  4. натуральна та жирна молочна продукція;
  5. олії та жири, що не проходили термічну або будь-яку іншу обробку;
  6. всілякі горіхи, насіння та приправи.

Сніданок: 2 варені яйця, скибочка сиру і 2 листи шпинату; кава з молочними вершками або кокосовим молоком. Другий сніданок: йогурт без цукру, жменя ягід. Обід: салат з тунцем та свіжою капустою, заправка кунжутом та соєвим соусом.