Чим відрізняється апероль від аперитиву?

Фортеця аперитиву – 11% про. Легкий напій, який не додає зайвих градусів коктейлю. А от спеціально для німецького та французького ринку бренд робить той же Апероль, але з більш високим вмістом спирту.

Aperol) – італійський гіркий аперитив із тирличу, ревеню, цинхони та інших інгредієнтів. Він має яскравий оранжевий відтінок. Його назва походить від французького жаргонного слова apero, що означає «аперитив».

Оригінальний рецептAperol Spritz":

  1. у охолоджений фужер потрібно додати багато льоду;
  2. вливається дві частиниАпероля", одна частина содової та три частини ігристого сухого вина;
  3. у келих покласти трубочку, але не перемішувати, щоб напій самостійно "дифузував".

Кампарі також вважається міцнішим із двох аперитивів, вміст алкоголю в ньому варіюється від 20,5% до 28%, залежно від місця продажу. За цим параметром Кампарі випереджає Апероль практично в 2 рази – міцність лікеру Апероль 11% (у Німеччині 15%). І у цьому немає нічого випадкового.