Чому солодкий чай допомагає від головного болю?

Справа в тому що поєднання чаю з цукром викликає вироблення катехінів – речовин, що мають знеболювальну дію.12 серп. 2023р.

Вся справа в тому, що додавання цукру в заварку сприяє виділенню з неї катехінів – речовин, що мають виражену аналгетичну та антимікробну дію. До речі, саме з цієї причини краще за головного болю допомагає саме міцний солодкий чай.

Якщо причиною головного болю є зниження рівня глюкози у крові, То допоможе солодке. Але перевагу слід віддавати, звичайно, не цукеркам та тістечкам, а кориснішим джерелам вуглеводів. Дині та солодкі яблука завдяки високому вмісту моносахаридів швидко підвищать рівень глюкози в крові.

Випити чай Він знімає напругу, допомагає розслабитися та покращує мозкову діяльність. А ще слід знати, що липовий працює як антистресовий препарат. Ромашковий чай зменшує біль і краще пити його в другій половині дня. А зелений чай допомагає вивести токсини з організму та нормалізує тиск.