Чому своя кров смачна?

Це сольова субстанція. Лікар пояснив, що калій знаходиться всередині клітин нашого організму, а натрій – зовні. Саме він і дає «солоний смак». Концентрація солі у крові постоянна.4 чер. 2023р.

Смак крові в роті також нерідко називають.металевим», можливо, це пов'язано з участю в процесі іонів заліза, які вивільняються з гемоглобіну.

Для людини кров може виявитися токсичною.. Пару чайних ложок крові без патогенів не зашкодять організму, але більше може бути небезпечним. Кров багата на залізо – воно необхідне людина в помірних дозах.

Кров циркулює по судинах і забезпечує організм киснем, корисними мікроелементами та загалом підтримує життя. Однак кров, що надійшла ззовні, не може вважатися такою ж корисною: вона токсична, якщо її пити. Кров подразнює шлунок; Викликає нудоту та блювання.