Навіщо пити безалкогольне вино?

Безалкогольне вино зберігає усі корисні речовини традиційного напою. У ньому знаходяться ті самі антиоксиданти, а поліфеноли захищають організм від атеросклерозу, захищають клітини від передчасного старіння, знижують рівень холестерину.

Сенс її в тому, що вино випарюють у вакуумі. Якщо кип'ятити вино в умовах нормального тиску (без вакууму), то разом із спиртом випаруються ароматичні речовини, а напій разом із градусом втратить смак. Є ще одна технологія, за якою виготовляють безалкогольне вино.

Безалкогольні вина рекомендують людям із підвищеним тиском: у 2012 році було проведено дослідження, які показали, що червоне вино без алкоголю сприяє зниженню тиску. Безалкогольні вина також можуть стати альтернативою для тих, хто страждає на цукровий діабет або знижену секрецію шлунково-кишкового соку.

Безалкогольні альтернативи мають відчутні переваги: ​​у них зберігаються ті ж речовини, що і в алкогольних, але за рахунок відсутності спирту калорійність знижується вдвічі. У безалкогольному вині містяться таніни (в основному в червоних винах) та біофлавоноїди, які мають широку користь для організму.