Навіщо потрібна лопатка з дірками?

у формі вилки – дозволяє викладати, притримувати чи діставати з посуду м'ясо, рибу, мисливські сосиски… з центральним отвором – можна розмішувати, знімати піну, витягати з води варене яйце або спагетті

Форма ложки з діркою дозволяє якісно та швидко змішувати продукти – адже при проходженні через отвір зменшується опір та створюється зустрічний потік. Загнутий край ложки впритул підходить до краю ємності, а це означає, що перемішування інгредієнтів страви буде ретельним, а смак їжі – неповторним.

Кухонні лопатки з прорізами використовуються для смаження: щоб через отвори стікав зайвий жир. Лопаткою із суцільною поверхнею та злегка піднятими бортиками зручно перекладати їжу. Лопатки з широкою поверхнею та тонким краєм дуже зручні для смаження, ними добре піддягати та перевертати.

Силіконові лопатки для сковороди з антипригарним покриттям підійдуть ідеально.. Так само підходять для решти матеріалів виготовлення. Великим плюсом силікону є те, що він стійкий до високих температур і жодним чином не подряпає дно навіть найтендітнішого посуду; Дерев'яні лопатки для сковороди.