Що додати в чай, щоб він був смачний?

Цитруси, яблука, груша, обліпиха, ожина, малина… Навіть окремо ці добавки гарні з будь-яким чаєм, а деякі поєднання фруктів та ягід можуть просто звести з розуму – яблуко з апельсином, наприклад, або, скажімо, ожина з грушею. А якщо додати трохи кориці або ванілі … 19 жовт. 2023р.

Чай – Вдалий напій для будь-якої ситуації, головне – підібрати до нього додаткові інгредієнти. … Ми склали вибірку з 10 добавок до чаю, які дозволять вам глянути на знайомий напій по-новому.

  • Лимон …
  • Цукор.
  • Кориця …
  • Імбир …
  • Ромашка …
  • М'ята …
  • Мед …
  • Молоко

Чим урізноманітнити смак чорного чаю?

  1. Засушені квіти. Ромашка, календула, волошка та липовий колір, додані в заварку, — все це додасть чаю не тільки приголомшливий запах і насиченість, а й матиме лікувальну дію.
  2. Трави та листя. …
  3. Шматочки фруктів та ягід. …
  4. Суміш чорного та зеленого чаю.

Чорний чай

  1. Попередньо нагрійте чайник для заварювання, вставивши ситечко для чаю.
  2. Помістіть чайну ложку чаю (приблизно 2,5 г) на чашку в теплий чайник для заварювання і залиште на кілька хвилин, щоб пара почала розкривати аромат листя.
  3. Залийте заварку окропом, щоб все листя було покрито.
  4. Дайте чаю постояти: