Цитруси, яблука, груша, обліпиха, ожина, малина… Навіть окремо ці добавки гарні з будь-яким чаєм, а деякі поєднання фруктів та ягід можуть просто звести з розуму – яблуко з апельсином, наприклад, або, скажімо, ожина з грушею. А якщо додати трохи кориці або ванілі … 19 жовт. 2023р.
Чай – Вдалий напій для будь-якої ситуації, головне – підібрати до нього додаткові інгредієнти. … Ми склали вибірку з 10 добавок до чаю, які дозволять вам глянути на знайомий напій по-новому.
- Лимон …
- Цукор.
- Кориця …
- Імбир …
- Ромашка …
- М'ята …
- Мед …
- Молоко
Чим урізноманітнити смак чорного чаю?
- Засушені квіти. Ромашка, календула, волошка та липовий колір, додані в заварку, — все це додасть чаю не тільки приголомшливий запах і насиченість, а й матиме лікувальну дію.
- Трави та листя. …
- Шматочки фруктів та ягід. …
- Суміш чорного та зеленого чаю.
Чорний чай
- Попередньо нагрійте чайник для заварювання, вставивши ситечко для чаю.
- Помістіть чайну ложку чаю (приблизно 2,5 г) на чашку в теплий чайник для заварювання і залиште на кілька хвилин, щоб пара почала розкривати аромат листя.
- Залийте заварку окропом, щоб все листя було покрито.
- Дайте чаю постояти: