Що додають у крабові палички?

Попри назву, крабові палички взагалі не містять м'яса крабів. Основним інгредієнтом є сурімі

сурімі

Сурімі (Яп. 擂り身 Сурімі, відбите і дрібно порубане м'ясо) – японське блюдо, що готується зазвичай з білої риби (наприклад, мінтай, хек, морський окунь, далекосхідна сардина, скумбрія) або креветок шляхом заморожування і перемелювання в однорідну масу.

https://ua.wikipedia.org › wiki › Сурімі

– перемелене філе білих океанічних риб (мінтай, хек, путасу) із північної частини Тихого океану.

Крабові палички є імітацією крабового м'яса. Їх роблять із сурімі – перемеленого в пасту та промитого від жирів, крові, кісток та зайвих шматочків філе білої океанічної риби. Потім цей рибний фарш додають інші інгредієнти, термічно обробляють і скручують у форму. паличок.

У результаті готовому продукті зазвичай виявляється лише 25–30% рибного фаршу, найдорожчих випадках — до 50%. Червоний натуральний барвник і робиться з особливих жучків – кошанілі. А для надання білого кольору використовують харчову добавку Е171 – діоксид титану..

Сурімі – це подрібнене та оброблене філе риби, спресоване у тверду білу масу. Додавши до цієї маси такі інгредієнти, як яєчний білок, олія, сіль … – Виходять продукти з сурімі. І їх можна одразу їсти! Вони багаті на білки, низькокалорійні та корисні.