Дозволені страви
- Каші (гречана, кукурудзяна, пшоняна, рисова).
- Вегетаріанські супи на м'ясному нежирному бульйоні.
- За відсутності лактозної алергії, молоко у складі страв.
- Яйця у вигляді парового омлету або зварені круто.
- Кисломолочні продукти.
- Запечене, тушковане та відварене м'ясо.
- Неміцний чай та кисіль.
Серед рецептів без глютену вибирайте вегетаріанські супи, м'ясні бульйони; відварені каші з рису, кукурудзи, гречки; натуральні кисломолочні продукти; салати та морепродукти; свіжі, відварені чи запечені овочі; яйця круто та парові омлети; відварене, тушковане або запечене м'ясо; страви з свіжих ягід і фруктів.
Що можна
- бобові (квасоля, горох);
- Мал;
- гречка, сорго, кіноа;
- м'ясо, риба та морепродукти;
- яйця;
- будь-які овочі та фрукти;
- соєві та молочні продукти;
- кукурудзяна, рисова, гречана, лляна мука і продукти з неї, наприклад безглютенові макарони;