Що є при поганій пам'яті?

Жирні сорти риби та морепродукти Лосось, тунець, сардини, тріска, креветки, устриці, кальмари – багаті джерела омега-3 жирних кислот, які входять до складу клітинних мембран і допомагають відновлювати клітини мозку, а інформації – засвоюватись.

Прості поради для покращення пам'яті

  • Використовуйте методи мнемоніки. …
  • Усвідомлено контролюйте процес запам'ятовування. …
  • Знайдіть мотивацію. …
  • Звертайтеся до асоціацій (метод Цицерону). …
  • Вивчайте іноземні мови – це розвиває асоціативне мислення.
  • Запам'ятовуйте номери телефонів, для початку – важливих та близьких для вас людей.
  • Лосось Вся жирна риба, включаючи лосося, має у складі велику кількість поліненасичених жирних кислот омега-3. …
  • Гарбузове насіння Гарбузове насіння містить цинк, корисні жирні кислоти, магній, вітаміни А і Е.
  • Гіркий шоколад …
  • Грецькі горіхи …
  • Брокколі