Особливо корисний селера, шпинат, люцерна та листова капуста. Молочні продукти, сир і сир. Натуральне молоко, кефір, йогурти та інші молочні продукти необхідні для міцності всього кісткового апарату, включаючи хребет.
Хребет любить рибу, курячі яйця, сир, капусту, кукурудзу, горіхи, фрукти та овочі з шкіркою червоного та жовтого кольору. І "ненавидить" алкоголь, каву, цигарки, цукор, жирну їжу. Варто частіше готувати страви з картоплі, овочі, вівсянку, зернові продукти – все це забезпечує незмінний і безперервний приплив енергії.
Вода також важлива для хребта та спини. … Дієтичні джерела кальцію:
- Молочні продукти (наприклад, йогурт, сир та особливо молоко)
- Темно-зелені листові овочі (наприклад, шпинат, броколі та капуста)
- Квасоля та горох (наприклад, тофу, арахіс, горох, чорні боби)
- Деякі види риб (наприклад, лосось, сардини)
Надзвичайну важливість для оздоровлення хребта представляє кальцій, саме він забезпечує міцність кісток. Його джерелом можна вважати великий перелік продуктів, деякі з них: кефір, яйця, сир, горіхи, морква, огірки.