Що корисне для спини?

Особливо корисний селера, шпинат, люцерна та листова капуста. Молочні продукти, сир і сир. Натуральне молоко, кефір, йогурти та інші молочні продукти необхідні для міцності всього кісткового апарату, включаючи хребет.

Хребет любить рибу, курячі яйця, сир, капусту, кукурудзу, горіхи, фрукти та овочі з шкіркою червоного та жовтого кольору. І "ненавидить" алкоголь, каву, цигарки, цукор, жирну їжу. Варто частіше готувати страви з картоплі, овочі, вівсянку, зернові продукти – все це забезпечує незмінний і безперервний приплив енергії.

Вода також важлива для хребта та спини. … Дієтичні джерела кальцію:

  1. Молочні продукти (наприклад, йогурт, сир та особливо молоко)
  2. Темно-зелені листові овочі (наприклад, шпинат, броколі та капуста)
  3. Квасоля та горох (наприклад, тофу, арахіс, горох, чорні боби)
  4. Деякі види риб (наприклад, лосось, сардини)

Надзвичайну важливість для оздоровлення хребта представляє кальцій, саме він забезпечує міцність кісток. Його джерелом можна вважати великий перелік продуктів, деякі з них: кефір, яйця, сир, горіхи, морква, огірки.