Крабове м'ясо – дуже корисний та цінний продукт, який вважається делікатесом. У ньому набагато більше вітамінів, мінералів та інших поживних речовин, ніж у крабових паличках, тому що при обробці
дуже багато вітамінів і мінералів просто вимиваються з фаршу.
Вся справа у складі сурімі – фарш з м'яса білої риби, в процесі приготування якого «вимивається» більшість поліненасичених жирів, вітамінів та мінералів. Строго кажучи, спочатку сурімі був їжею бідняків і вироблявся із залишків виробництва рибного філе.
Жодного крабового м'яса в крабових паличках ніколи не було. Справді, на вигляд вони дуже схожі на щупальця краба, але виготовляють їх з м'яса білої риби з додаванням соєвого білка, крохмалю та інших добавок для надання смаку та аромату.
Крабове м'ясо мені подобається більше, ніж крабові палички. У ньому більш насичений смак. І шматочки крабового м'яса можна так покласти у салат. Крабові палички потрібно обов'язково різати.