Що краще крабові палички чи м'ясо?

Крабове м'ясо – дуже корисний та цінний продукт, який вважається делікатесом. У ньому набагато більше вітамінів, мінералів та інших поживних речовин, ніж у крабових паличках, тому що при обробці сурімі

сурімі

Сурімі (Яп. 擂り身 Сурімі, відбите і дрібно порубане м'ясо) – японське блюдо, що готується зазвичай з білої риби (наприклад, мінтай, хек, морський окунь, далекосхідна сардина, скумбрія) або креветок шляхом заморожування і перемелювання в однорідну масу.

https://ua.wikipedia.org › wiki › Сурімі

дуже багато вітамінів і мінералів просто вимиваються з фаршу.

Вся справа у складі сурімі – фарш з м'яса білої риби, в процесі приготування якого «вимивається» більшість поліненасичених жирів, вітамінів та мінералів. Строго кажучи, спочатку сурімі був їжею бідняків і вироблявся із залишків виробництва рибного філе.

Жодного крабового м'яса в крабових паличках ніколи не було. Справді, на вигляд вони дуже схожі на щупальця краба, але виготовляють їх з м'яса білої риби з додаванням соєвого білка, крохмалю та інших добавок для надання смаку та аромату.

Крабове м'ясо мені подобається більше, ніж крабові палички. У ньому більш насичений смак. І шматочки крабового м'яса можна так покласти у салат. Крабові палички потрібно обов'язково різати.