Сніданок: вівсяна каша, приготована на воді без додавання солі або цукру, несолодка кава з молоком. Обід: відварена нежирна риба (наприклад, мінтай або хек), суміш варених овочів (будь-яких, крім картоплі), несолодкий чай. Вечеря: омлет із 3-х яєць, приготований на нежирному молоці та без соняшникової олії.
Виключають із дієти: жирні види, копчену, солону рибу, консерви. Молочні продукти. Молоко, кефір, ацидофілін, кисле молоко; сметана – як приправа до страв; напівжирний і нежирний сир і страви з нього (запіканки, ледачі вареники, пудинги та ін.). Негострий, нежирний сир.
Некалорійні сніданки
- каші на воді, особливо вівсянка;
- нежирна риба та м'ясо – тріска, судак, курка, індичка;
- яйця – омлет з білків, пашот, яєчня із зеленню;
- сир з фруктами та ягодами;
- салат з білковими продуктами та овочами;
- овочеві оладки з мінімумом борошна;
- фруктовий салат із тостами;
– у перші дні виходу з дієти віддайте перевагу рідким кашам і супам, потім можна поступово додавати у страви рубане м'ясо та різні соуси.. Дотримання цих правил убереже Вас від небажаного набору ваги та унеможливить виникнення проблем зі шлунком.