Що можна їсти за 0 столу?

Їжа вживається тільки у вигляді слабких/розведених бульйонів, відварів та желеподібних страв, потім у меню вводяться рідкі каші та протерті супи. … Компанія НАПАРУ пропонує наступне меню:

Перший сніданокКаша вівсяна з курагою Компот з яблук та груш
ПолуденьЯйце пашот Сирники сирні зі сметаною

– Найсуворіша дієта, необхідна при порушеннях роботи кишечника. Виключаються продукти, що спричиняють окислення. Меню складається з білкової їжі та мінімальної кількості жирів та вуглеводів. Така дієта — тимчасова, спочатку лікування.

М'ясо та м'ясні страви: м'ясо та птиця нежирних сортів – яловичина, телятина, обрізна свинина, кролик, кури, індичка. Варені ковбаси в обмеженій кількості. Риба та рибні страви: нежирні сорти риби: камбала, хек, короп, судак, окунь, вугор та ін. Овочі: картопля, морква, буряк, кабачки, гарбуз, томати, салат, огірки.