Не можна заважати винні спирти (вино, шампанське, коньяк) із зерновими (пиво, віскі, джин, горілка). Також не можна змішувати білі та червоні вина. Їжте! Просте, але дієве правило: не пийте натщесерце, інакше біль у шлунку та сильне сп'яніння, а значить і безконтрольний стан, гарантовані.
Продукти, які не слід вживати з алкоголем
- Шаурма, піца, бургери, чіпси, сушені кальмари та подібна їжа містить багато солі. …
- Тістечка, торти, шоколад і навіть фрукти небезпечно поєднувати як з вином (у тому числі шампанським), так і з міцним алкоголем.
Найяскравіший приклад такого поєднання – вино та бренді. … Добре «дружать» між собою напої на основі:
- Зернові спирти. Насамперед, це горілка та віскі. …
- Виноградні спирти. …
- Фруктові спирти. …
- Спиртів із патоки (цукрової тростини). …
- Спирти з агави. …
- Ароматизованих спиртів.
Від чого варто відмовитись?
- Солодощі
- Шоколад
- Помідори
- Смажене м'ясо
- Гострі закуски
- Мариновані огірки та помідори
- Кавун та диня
- Сухарики та чіпси