Що робить шампанське із організмом?

Користь шампанського Наприклад, як червоне та біле вино, шампанське містить одні й самі антиоксиданти, які запобігають пошкодженню кровоносних судин, знижують рівень поганого холестерину та запобігають утворенню тромбів.. Своєю чергою, самі ці речовини знижують ризик серцевих захворювань та інсультів.24 груд. 2023р.

Від шампанського, як і від будь-якого іншого алкогольного напою, страждає насамперед репродуктивна система жінки. Надмірне вживання ігристого вина може стати причиною багатьох патологій, аж до появи безпліддя..

«Завдяки бульбашкам шампанське потрапляє у кров і «вдаряє в голову» легше, ніж будь-який інший алкогольний напій. Це відбувається в результаті карбонізації, що прискорює перехід алкоголю зі шлунка до тонкої кишки. Простіше кажучи, навіть кількох келихів буде достатньо, щоб дійти «до кондиції».

Щоденне вживання шампанського здатне спровокувати зростання грибкової та дріжджової флори, посилити симптоми молочниці, – Запобігає генетик-метаболіст. — Цукор та дріжджі у складі шампанського можуть «підгодовувати» погані бактерії флори кишечника, тим самим посилюючи симптоми інтоксикації.