Як харчування впливає на працездатність, що і як треба їсти, щоб підвищити продуктивність праці? Лікар-дієтолог Дон Джексон-Блатнер стверджує: скоротивши в раціоні кількість простих вуглеводів і додавши певні продукти, можна порадувати себе новими смаковими відчуттями, зміцнити імунітет і стати енергійнішими..30 квіт. 2023р.
Нестача нутрієнтів та мінералів провокує різні нездужання, зокрема втому, розсіяність, неможливість довго концентруватися, сонливість. Вплив харчування на мислення людини має велике значення, як і регулярні спортивні навантаження, що покращують кровообіг, у тому числі і в мозкових відділах.
Здоров'я та харчування тісно взаємопов'язані. Речовини, що надходять до організму з їжею, впливають на наш душевний стан, емоції та фізичне здоров'я. Від якості харчування багато в чому залежить наша фізична активність чи пасивність, життєрадісність чи пригніченість.
Дев'ять продуктів, які підвищують працездатність
- Гарбузове насіння Калорійне, дуже смачне і вкрай корисне гарбузове насіння допомагає "триматися на плаву" відразу завдяки кільком своїм властивостям. …
- Кава …
- Горіхи …
- Банани …
- Чорниця …
- Зелений чай …
- Темний шоколад …
- Авокадо