Як покращити харчування хребта?

Правильно «годуйте» свій хребет. Необхідно збагачувати свій раціон кальцієм: твердий сир, кисломолочні продукти, кунжут та мак, червона риба (з кістками та шкірою). Вітаміни, макро- та мікроелементи у достатній кількості: багато свіжої зелені, ягід та овочів, морська капуста.

ПРАВИЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я СУСТАВІВ І ДЗВОНОЧНИКА Особливо корисний селера, шпинат, люцерна та листова капуста. Молочні продукти, сир і сир. Натуральне молоко, кефір, йогурти та інші молочні продукти необхідні міцності всього кісткового апарату, включаючи хребет.

Хребет любить рибу, курячі яйця, сир, капусту, кукурудзу, горіхи, фрукти та овочі з шкіркою червоного та жовтого кольору. І "ненавидить" алкоголь, каву, цигарки, цукор, жирну їжу. Варто частіше готувати страви з картоплі, овочі, вівсянку, зернові продукти – все це забезпечує незмінний і безперервний приплив енергії.

Вітамін В12 життєво необхідний здорового кісткового мозку і всього тіла, зокрема, й у хребта. Вітамін В12 міститься: у м'ясних продуктах, таких як печінка, риба, червоне м'ясо, птиця та яйця; молочних продуктах, таких як молоко, та сир; і зелені листяні овочі, такі як шпинат, капуста і броколі.