Як правильно їсти сирий імбир?

При термічній обробці описуваний продукт може втратити значну кількість корисних елементів, тому вважається, що саме в сирому вигляді він корисніший, ніж у приготовленому. Однак не кожен зможе жувати імбир без обробки – просто він досить гіркий і має пекучий присмак.

свіжий імбир На основі свіжого імбиру можна робити вітамінні напої: залити окропом, дати настоятися кілька хвилин, покласти в мед, лимон і спеції за смаком. Але якщо додаєте імбир до зеленого або трав'яного чаю, вода повинна трохи охолонути перед заварюванням.

Цілком здорові люди можуть їсти імбир спокійно, але теж не без обмежень. Допускається з'їдати за день лише одну чайну ложку цього кореня. Щоб імбир можна було їсти, він має бути свіжим.