Як правильно зробити чай зі шкірки банана?

Банановий рецепт чаю від Prakriti Shakti Розріжте банан на кілька частин не знімаючи шкірки. Закип'ятіть воду, потім додайте в рідину шматочки банана і варіть близько 15 хвилин, в кінці можна додати корицю або мед на смак. Процідіть і остудіть напій до потрібної температури.8 сент. 2023р.

Примітка: Сушити бананову шкірку не можна ні в духовці, ні на сонці. Тільки в тіні, і тільки в місцях, що добре провітрюються.. І тільки ту шкірку, на якій немає темних плям. Якщо після сушіння шкірка потемніла, то для лікування вона не годиться.

Бананова шкірка містить триптофан, це добре відома речовина, що допомагає підвищити рівень гормонів, що викликають приємне почуття, серотоніну та дофаміну.. Ці гормони відомі тим, що піднімають настрій і вони також допомагають регулювати рівень гормону стресу.

Свіжі та настій зберігаються в холодильнику 5 днів, порошок у герметичній закритій банці – 2-3 тижні. Можна приготувати бананову воду для поливу: шкірку від 4 бананів ретельно промивають і настоюють. 5 діб у банку з водою.