Які фрукти не можна їсти при подагрі?

СУБПРОДУКТИ: Печінка, нирки, мізки, серця, сало. ФРУКТИ І ЯГОДИ: Інжир, малина, журавлина, виноград. ДЕСЕРТ: Шоколад, тістечка із кремом. АЛКОГОЛЬНІ НАПОЇ: Всі напої, що містять алкоголь.

Рекомендується вживання бідної пуринами їжі: – молока та молочних продуктів, яєць, овочів (капуста, картопля, огірки, морква, цибуля, томати, кавун), фруктів (суниця, яблука, абрикоси, виноград, сливи, груші, персики, вишні, апельсини), горіхи, круп'яні вироби, мед.

При подагрі виключаються всі продукти, багаті пуринами: бобові, квасоля, горох, соя, щавель, шпинат, томати, субпродукти (нирки, печінка, легені, мізки), раки, дичина, жирні сорти риби, м'ясо молодих тварин (телятина, молода баранина, кури-бройлери) консерви з м'яса та риби, сосиски, сардельки, ковбаси, шашлик, пиво, …

Продукти для вживання

  • Вода. Допомагає виводити сечову кислоту. …
  • Молочні продукти з низьким вмістом жирів.
  • Зерно і крохмаль: до них відносяться хліб, макарони, рис та картопля.
  • Фрукти та овочі.
  • Пісні білки.
  • яйця (помірно).
  • Кава чай