Які фрукти треба їсти для покращення пам'яті?

Фрукти та ягоди: ананаси, абрикоси, обліпиха, чорниця, мандарини. Овочі та зелень: броколі, часник, селера, петрушка, хрін. Крупи та злаки: гречка, бурий рис. Рослинні олії та горіхи: мигдаль, волоський горіх, лляна олія.

Апельсини, мандарини, лимони, грейпфрути багаті на флавоноїди. Ці з'єднання покращують здатність до навчання та зміцнюють пам'ять. Флавоноїди здатні захистити нервові клітини від ушкоджень, мінімізуючи зниження інтелектуальної активності.

Горіхи і насіння Гарбузове насіння багате на цинк і магній — макроелементи, які покращують пам'ять та роботу серця. Візьміть горіхи та насіння з собою на навчання, адже це продукти для мозку і пам'яті.

Їжа для розуму – 10 продуктів, що покращують пам'ять та роботу мозку

  • Жирні сорти риби.
  • Ягоди чорниці та лохини.
  • Хліб із борошна грубого помелу.
  • Какао та чорний шоколад.
  • Помідори.
  • Брокколі …
  • Насіння гарбуза.
  • Шавлія