Які продукти не можна їсти при хворобі Паркінсона?

При хворобі Паркінсона не можна: вживати багато солі (рекомендується 6 грамів на день, їжу краще солити в кінці приготування) фастфуд, велика кількість солодощів (зловживання вуглеводами небезпечно для здоров'я), снекі (багато барвників) алкоголь, підсолоджені напої31 бер. 2023р.

Дефіцит вітаміну D і низька щільність кісткової тканини часто спостерігаються у людей із хворобою Паркінсона (БП).

Причина хвороби Паркінсона не встановлена, але вважається, що вона є наслідком складної взаємодії між генетичними факторами та факторами навколишнього середовища, що впливають на людину протягом життя, такими як пестициди, розчинники та забруднення повітря.

Доведено, що хвороба Паркінсона не витримує натиску кофеїну. Чергове дослідження вчених із Великобританії, присвячене вивченню властивостей кави, її дії на діяльність головного мозку та хворобу Паркінсона довели: регулярне вживання напою з кавових зерен допоможе уповільнити розвиток підступної недуги.