Які види алкоголю є корисними?

Фахівці рекомендують брати за основу органічне вино, так як воно містить менше цукру, добавок та консервантів, які позбавлять вас від головного болю наступного дня.

Який алкоголь найменше впливає на шлунок Світле пиво: у ньому менше калорій та менше алкоголю. Сухе червоне вино: воно містить оксиданти та поліфеноли та має низький рівень залишкового цукру. Горілка та джин: вміст FODMAP у горілці та джині набагато нижчий, ніж у більшості інших міцних спиртних напоїв.

Ром (найменш небезпечний). Незважаючи на те, що цей напій у рейтингу найнешкідливіший, це не робить його корисним. Але головний плюс рому – мінімальна ймовірність отруєння. За рахунок вмісту цинку, калію та фосфору вплив етанолу на печінку не такий агресивний.