Що вважатимуться правильним? Це їжа, яка дає нашому організму всі необхідні речовини та обов'язково містить білки, жири, вуглеводи, вітаміни та мікроелементи.. (Такі улюблені чіпси, пирожки і газування "на жаль і ах" не відповідають цьому визначенню, але це не означає, що їх не можна взагалі, див.
Сніданок має становити 25-30% калорійності щоденного раціону, обід – 30-35%, на вечерю має припадати 20-25%.. У проміжках між їдою влаштовуйте перекушування: їжте фрукти, салати і нежирні молочні продукти. Основа раціону (близько 2/3) – продукти рослинного походження: овочі, фрукти та зернові.
Пропонуємо до вашої уваги цей список.
- Зелені овочі Всі види капусти, шпинат, салат, спаржа та інші овочі зеленого кольору містять пігмент хлорофіл, який має цілу низку корисних властивостей. …
- Авокадо …
- Яблука …
- Чорниця та інші ягоди.
- Бурий рис.
- Бобові …
- Горіхи …
- Червона риба
Що є, щоб бути здоровим – продукти, які повинні бути в раціоні у кожного
- Риба та морепродукти …
- Зелені листові овочі.
- Насіння …
- Молоко …
- Рослинні олії.
- М'ясо …
- Кисломолочні продукти …
- Фрукти та ягоди