З круп'яних та макаронних виробів необхідно відмовитися від перловий, пшеничний, ячмінний, кукурудзяний крупи, макаронів і бобових.
Список дозволених продуктів:
Крупа (гречка, вівсянка, рис, манка) | Крупу необхідно варити на воді, з подальшим додаванням молока та невеликої кількості вершкового масла. |
---|---|
риба | У їжу допускається біла річкова риба, виготовлена на пару. |
яйце | Допускає приготування парового омлету з 1 курячого яйця або 3 перепелиних яєць. |
Категорично заборонено:
- Ріпчаста цибуля
- Щавель та шпинат
- Редиска, редька, хрін та ревінь
- Болгарський перець
- Приправи та гострі спеції
- Алкогольна продукція
- Кава та какао
- Газовані напої