Змішувати спиртне з різної сировини, наприклад, текілу з коньяком, не рекомендується. Будь-який алкоголь не можна вживати разом з пивом та шампанським. Вони містяться вуглекислота, яка прискорює всмоктування етанолу. Через це ефект сп'яніння настає швидше, а похмілля стає важчим.
Продукти, які категорично не можна змішувати з алкоголем
- Стиглі грона винограду.
- Жирна та смажена їжа.
- Гриби …
- Кава …
- Мариновані помідори та огірки, а також торти та шоколад.
- Солодкі газовані напої
Не можна заважати винні спирти (вино, шампанське, коньяк) із зерновими (пиво, віскі, джин, горілка). Також не можна змішувати білі та червоні вина. Їжте! Просте, але дієве правило: не пийте натщесерце, інакше біль у шлунку та сильне сп'яніння, а значить і безконтрольний стан, гарантовані.