Чому не смачна кава в кавомашині?

Чим вища температура, тим швидше окиснення. Це означає те, що кава, що знаходиться на відкритому повітрі, катастрофічно швидко (менше години) перетворюється на окислений несвіжий продукт. В результаті чого кава з ароматної і свіжої перетворюється на неприємний і несмачний.3 черв. 2023р.

Зміна обсягу напою Чим менший обсяг кави, тим питомо більше кислих нот у смаку, більше насиченість, менше кофеїну. Назад, чим більше води проходить крізь таблетку кави, тим сильніше нейтралізуються всі відтінки, при цьому смак починає переважати гіркоту, питомо більше кофеїну.

Приготування кава в кавомашині

  1. Отже, оберіть потрібний об'єм води. …
  2. Фортецю виберіть таку, щоб кофемашина відібрала від 7 до 9 г кавового порошку.
  3. Тиск, необхідний приготування «класики» – 15 бар.
  4. Слідкуйте за цівкою напою: вона повинна текти близько 30 секунд, і за цей час пройти три стадії.

Приготування кава в кавомашині

  1. Молоть зерно перед приготуванням кава. …
  2. Найважливіший параметр – величина помелу. …
  3. Ретельно спресувати кава у холдері, щоб вийшла пігулка.
  4. Встановити холдер із таблеткою в групу та одразу ж включити протоку води.