Чому від солодкого може стати погано?

Різкі стрибки глюкози при вживанні великої кількості солодкого шкідливі самі по собі. надлишок глюкози піднімає рівень інсуліну, отруює кров, негативно впливає на серцево-судинну систему, викликає апатію та втому. Такі продукти швидко втамовують голод, але так само швидко його викликають.

Якщо людина протягом дня перекушує чимось солодким, рівень глюкози крові різко підвищується, та був знижується. На тлі цього може виникати стан затуманеності свідомості, коли повільно розумієш, вона може супроводжуватися загальною млявістю та сонливістю.

Для максимального відновлення та виведення токсинів можна використовувати імбир та куркуму. Поставте на паузу прийом молочної продукції, кофеїну, солі, а також відмовтеся від високоінтенсивних тренувань. Все це тільки збільшує бажання знову об'їсти десертами.

Шкода від вживання цукру

  • ожиріння – з кожною ложкою білих кристалів ми отримуємо 20-30 калорій, які перетворюються на жирові відкладення, вага збільшується, рухатись стає важче, та розвивається захворювання;
  • цукровий діабет;
  • зниження імунітету;
  • атеросклероз;
  • ушкодження стінок судин;