Чим корисно безалкогольне вино? Безалкогольне вино зберігає усі корисні речовини традиційного напою. У ньому знаходяться ті самі антиоксиданти, а поліфеноли захищають. організм від атеросклерозу, що захищають клітини від передчасного старіння, знижують рівень холестерину.
Безалкогольні альтернативи мають відчутні переваги: у них зберігаються ті ж речовини, що й у алкогольних, але за рахунок відсутності спирту калорійність знижується вдвічі. У безалкогольному вині містяться таніни (в основному в червоних винах) та біофлавоноїди, які мають широку користь для організму.
При запальних процесах підшлункової залози не можна вживати алкоголь, жирну та гостру їжу. Потрапляючи в кров, спирт може спричинити різке загострення хвороби. Заборонено вживання безалкогольних напоїв, що містять мікродози алкоголю (0,5-1,5 градуса).