Що дає смак коли?

Основними сучасними ароматичними інгредієнтами у напої є цитрусові олії (з апельсинової, лаймової та лимонної цедри), кориця, ваніль та кислий ароматизатор. Найчастіше, виробники напоїв типу коли додають ароматизатори, щоб створити абсолютно різні смаки для кожного бренду.

Секретний інгредієнт (аналог Merchandise 7X) – 2,5 унції Цукор – 30 фунтів (14 кг) Рідкий екстракт листя коки – 4 американські рідкі унції (118,3 мл) Вода – 2,5 галона (9,464 л).

Кола Користь: Кола містить відомий алкалоїд кофеїн, який стимулює м'язову активність, допомагає при розумовій та фізичній перевтомі, посилює працездатність, сприяє розумовій концентрації.

Джон Пембертон, можливо, був натхненний величезним успіхом вина Mariani – французько-корсиканського вина з листя коки, але його рецепт додатково включав африканський горіх коли – Джерело кофеїну в напої.