Риба та морепродукти, квасоля та горіхи, виноград, обліпиха, чорниця та горобина, в тому числі і чорноплідна, петрушка та селера, редис, морква, шпинат, баклажани, капуста, різні крупи – Все це джерело природних антиоксидантів. 8 Гру. 2023р.
Найбільш потужним та знаменитим з усіх антиоксидантів є вітамін С. Він відноситься до антиоксидантів водорозчинних. Його роль захищатиме від руйнівного впливу вільних радикалів біологічно активні речовини, що відповідають за омолодження організму.
Найбільша кількість антиоксидантів міститься в ягодах: у чорниці, ожині, журавлині, малині та чорносливі. Якщо говорити про овочі, то це буряк, артишоки, спаржа, броколі, червона капуста, цибуля і солодкий перець. Також чудовими джерелами антиоксидантів є чай, червоне вино та гіркий шоколад.
Повертаємо статус-кво!
- Ацетил-глутатіон. «Королівський» антиоксидант, який також має детоксикаційні, протизапальні, імуномодулюючі властивості. …
- Карнозин. …
- Антиоксидантна формула. …
- Коензим Q10. …
- Куркумін. …
- Дигідрокверцетин. …
- Вітамін С. …
- Спіруліна.