Жирні сорти риби та морепродукти Лосось, тунець, сардини, тріска, креветки, устриці, кальмари – багаті джерела омега-3 жирних кислот, які входять до складу клітинних мембран і допомагають відновлювати клітини мозку, а інформації – засвоюватись.
Перешкоджає появі вільних радикалів у кров'яних клітинах.
- Білобіл Форте капсули 80 мг 20 шт. …
- Гінкоум капсули 80мг 60 шт. …
- Фезам капсули 400мг+25мг 60 шт. …
- Вібрав таблетки 30 шт. …
- Танакан таблетки вкриті плівковою оболонкою 40 мг 90 шт. …
- Серміон таблетки вкриті оболонкою 10 мг 50 шт.
Тому важливо приділяти увагу правильного харчування, щоб забезпечити мозку достатню кількість вітамінів, мінералів та жирних кислот. Вірний друг мозку. У рибі міститься багато поліненасичених жирних кислот Омега-3. Лідери за вмістом цієї речовини – оселедець, скумбрія, палтус, камбала, кета, нерка, лосось.