Що корисно жінці після 45 років?

Водночас бажано знизити споживання оброблених продуктів: цукру, солодких напоїв, випічки, білого хліба, рису та макаронів. Ці продукти містять набагато більше калорій, ніж овочі та фрукти, але менше вітамінів та мікроелементів.

Що є після 40 років Варто мінімізувати продукти з високим глікемічним індексом: борошняні вироби, крохмалисті овочі, молочні продукти, солодощі, що містять цукру.

По-перше, людям після 40 років потрібно уникати продуктів, багатих насиченими жирами. Це смажена їжа, маргарин, фастфуд, жирне м'ясо, солодощі. По-друге, слід обмежити сіль та цукор. Не тільки у чистому вигляді, а й у складі десертів, напоїв, пластівців тощо.