Хребет любить рибу, курячі яйця, сир, капусту, кукурудзу, горіхи, фрукти та овочі з шкіркою червоного та жовтого кольору. І "ненавидить" алкоголь, каву, цигарки, цукор, жирну їжу. Варто частіше готувати страви з картоплі, овочі, вівсянку, зернові продукти – все це забезпечує незмінний і безперервний приплив енергії.
ПРАВИЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я СУСТАВІВ І ДЗВОНОЧНИКА Особливо корисний селера, шпинат, люцерна та листова капуста. Молочні продукти, сир і сир. Натуральне молоко, кефір, йогурти та інші молочні продукти необхідні міцності всього кісткового апарату, включаючи хребет.
Необхідно збагачувати свій раціон кальцієм: твердий сир, кисломолочні продукти, кунжут та мак, червона риба (з кістками та шкірою). Вітаміни, макро- та мікроелементи у достатній кількості: багато свіжої зелені, ягід та овочів, морська капуста. Також повноцінний білок: свиняче м'ясо, яловичина, курячі яйця.
Які продукти шкодять хребту та суглобам?
- Як уже вказувалося, продукти, які довго зберігаються, є шкідливими. …
- Злакові, що пройшли очищення та переробку. …
- Копчені продукти, серед яких дуже поширені копчені риба, птах, сир, ковбаса.