Мед – солодкий, густий, в'язкий продукт, що виробляється бджолами та спорідненими комахами.
Мед – Це нектар рослин, частково перетравлений за допомогою ферментів у зобі медоносної бджоли. Має в'язку, тягучу консистенцію, смак – солодкий, колір – від світло-жовтого до коричневого, залежно від медоносу, з якого було зібрано (наприклад, липовий). мед, гречаний мед і т.д.).
6 видів меду, про які важливо знати кожному
- ГРІЧНИЙ МЕД ТОНІЗУЄ ОРГАНІЗМ …
- ЛИПОВИЙ МЕД НОРМАЛІЗУЄ ОБМІН РЕЧОВИН.
- КАШТАНОВИЙ МЕД Вбиває мікроби …
- АКАЦІЄВИЙ МЕД РЕГУЛЮЄ РІВЕНЬ ЦУКРУ В КРОВІ …
- ДОННИКОВИЙ МЕД БОРЕТЬСЯ З ПРОБЛЕМАМИ ДРУКУ …
- МЕД ЧАЙНОГО ДЕРЕВА (МАНУКА) ЗАЖИВАЄ РАНИ І ЛІКУЄ ВИРАЗКИ
Мед містить менше фруктози та глюкози в порівнянні з цукром, але при цьому в ньому більше калорій. Пропорції глюкози та фруктози в меді та цукрі різні: цукор складається на 50% з фруктози та на 50% з глюкози, мед містить 40% фруктози та 30% глюкози, а також воду, пилок рослин, мінерали, включаючи магній та калій.