Що не можна їсти після шампанського?

Ігристі вина чудово поєднуються та з птахом.

  • Курячі або індичині грудки, запечені з прянощами, підійдуть до білого та рожевого сухого. шампанському.
  • Брют та сухе ігристе можна подати з перепелами.
  • Рожеве напівсолодке ігристе – до фуа-гра або паштету з печінки із запеченими яблуками.

Продукти, які категорично не можна змішувати з алкоголем

  • Стиглі грона винограду.
  • Жирна та смажена їжа.
  • Гриби …
  • Кава …
  • Мариновані помідори та огірки, а також торти та шоколад.
  • Солодкі газовані напої

Каші (рис, гречка, пшоно), дієтичний суп, відварене м'ясо або риба, тости з цельзернового хліба, смузі (з фруктів, овочів та листової зелені). А на десерт можна з'їсти кавун чи банан, випити рідкий йогурт чи кефір. При похмілля жирну і надто солону їжу краще на якийсь час прибрати з раціону.