Що не можна робити за онкології?

До списку продуктів, які здатні зміцнити імунну систему та зупинити зростання ракових клітин, входять броколі, цвітна та брюссельська капуста, листова зелень. Потужний антиоксидант лікопін містять томати, у зеленому чаї у великій кількості є катехіни, що мають здатність перешкоджати поділу ракових клітин.

Ракові клітини процвітають у кислому середовищі. М'ясна дієта є кислою, і тому найкраще їсти рибу, і трохи курки, а не яловичину чи свинину. М'ясо худоби також містить антибіотики, гормони росту та паразитів, що дуже шкідливо, особливо для людей, хворих на рак.

орегано, шавлія, майоран, м'ята і меліса, кріп і петрушка, естрагон та інші прянощі мають протиракову дію завдяки наявності насиченого зеленого відтінку; ячмінь – наявність ферменту супероксиддисмутазу руйнує вільні радикали, що сприяють зростанню ракових клітин.