Апельсини, мандарини, лимони, грейпфрути багаті на флавоноїди. Ці з'єднання покращують здатність до навчання та зміцнюють пам'ять. Флавоноїди здатні захистити нервові клітини від ушкоджень, мінімізуючи зниження інтелектуальної активності.
- Лосось Вся жирна риба, включаючи лосося, має у складі велику кількість поліненасичених жирних кислот омега-3. …
- Гарбузове насіння Гарбузове насіння містить цинк, корисні жирні кислоти, магній, вітаміни А і Е.
- Гіркий шоколад …
- Грецькі горіхи …
- Брокколі
Що ще допоможе все згадати – давайте мозку завдання. Навчайте мови, грайте в шахи, навчайте вірші напам'ять. Не тримайте голову порожній, це погіршує пам'ять; – більше часу проводьте на свіжому повітрі.