Після вживання алкоголю рекомендується пити морси, компоти, а також корисний відвар імбиру. Він розріджує кров, має заспокійливий ефект, здатний швидко нормалізувати роботу судин, тому головний біль, у міру прийому напою, поступово проходить.
Панацея від похмілля:
- Треба пити більше води, бажано мінеральної, з іонами натрію і калію. …
- Для відновлення запасу вітамінів пий соки (апельсиновий, томатний, грейпфрутовий – у них багато вітаміну С).
- Співаєш меду, фруктоза прискорить нейтралізацію алкоголю.
- Щоб допомогти печінки приймати таблетку N-ацетилцистеїну.
Головний біль може відвідати вас, навіть якщо вип'єте лише один келих. Найчастіше це трапляється, коли п'єте напівсолодке. У ньому міститься сірка, що використовується як консервант. Саме вона здатна викликати таку реакцію.