Що робити, якщо погано від солодкого?

Для максимального відновлення та виведення токсинів можна використовувати імбир та куркуму. Поставте на паузу прийом молочної продукції, кофеїну, солі, а також відмовтеся від високоінтенсивних тренувань. Все це тільки збільшує бажання знову об'їсти десертами.7 лист. 2023р.

Різкі стрибки глюкози при вживанні великої кількості солодкого шкідливі самі по собі. надлишок глюкози піднімає рівень інсуліну, отруює кров, негативно впливає на серцево-судинну систему, викликає апатію та втому. Такі продукти швидко втамовують голод, але так само швидко його викликають.

Тому наступним прийомом їжі після солодощів повинні бути білки, клітковина та корисні жири – Вони сприяють стабілізації рівня цукру в крові. За словами дієтолога, ці три харчові компоненти уповільнюють швидкість, з якою поживні речовини потрапляють у кровотік, а також активують гормони, що пригнічують апетит.

У шлунку цукор розпадається на фруктозу та глюкозу. Глюкоза – основне джерело енергії, яка потрібна на нормальної роботи мозку, м'язів, внутрішніх органів. Якщо вона не надходить до організму, людина відчуває слабкістьйому складно концентрувати увагу, виконувати фізичну роботу, рухатися, можлива втрата свідомості.