Що стосується антиоксидантів?

До антиоксидантів відносяться деякі гормони, ферменти, мінерали, вітаміни та пігменти. Вільні радикали – це нестабільні частинки з непарними електронами на зовнішній електронній оболонці. Для цих непарних електронів радикали і шукають пару – забирають електрони у молекул, з яких складаються клітини.

Повертаємо статус-кво!

  • Ацетил-глутатіон. «Королівський» антиоксидант, який також має детоксикаційні, протизапальні, імуномодулюючі властивості. …
  • Карнозин. …
  • Антиоксидантна формула. …
  • Коензим Q10. …
  • Куркумін. …
  • Дигідрокверцетин. …
  • Вітамін С. …
  • Спіруліна.

Найбільш потужним та знаменитим з усіх антиоксидантів є вітамін С. Він відноситься до антиоксидантів водорозчинних. Його роль захищатиме від руйнівного впливу вільних радикалів біологічно активні речовини, що відповідають за омолодження організму.

Риба та морепродукти, квасоля та горіхи, виноград, обліпиха, чорниця та горобина, в тому числі і чорноплідна, петрушка та селера, редис, морква, шпинат, баклажани, капуста, різні крупи – Все це джерело природних антиоксидантів.