Що треба їсти, щоб не хворіла спина?

ПРАВИЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я СУСТАВІВ І ДЗВОНОЧНИКА Особливо корисний селера, шпинат, люцерна та листова капуста. Молочні продукти, сир і сир. Натуральне молоко, кефір, йогурти та інші молочні продукти необхідні міцності всього кісткового апарату, включаючи хребет.

Тому в раціоні харчування необхідно обмежити споживання продуктів, що призводять до закислення внутрішніх середовищ організму, а саме: м'ясні, борошняні, солодкі та консервовані продукти. Олужнюванню та відновленню рН суглобів сприяють: молочні продукти, овочі та фрукти (особливо свіжі).

Хребет любить рибу, курячі яйця, сир, капусту, кукурудзу, горіхи, фрукти та овочі з шкіркою червоного та жовтого кольору. І "ненавидить" алкоголь, каву, цигарки, цукор, жирну їжу. Варто частіше готувати страви з картоплі, овочі, вівсянку, зернові продукти – все це забезпечує незмінний і безперервний приплив енергії.