Від 100 до 250 мл напою на людину – такий розрахунок алкоголю однією персону. Горілка 50 мл*4 чарки*кількість персон, розділити на ємність пляшки. Коньяк 45 мл*1 келих*кількість персон, розділити на ємність пляшки.
Калькулятор розрахунку алкоголю на весілля
Гості | Горілка 🥛 | Шампанське 🍾 |
---|---|---|
20 людина | 5 бут. по 1 л | 5 бут. по 0,75 л |
30 людина | 8 бут. по 1 л | 8 бут. по 0,75 л |
40 людина | 10 бут. по 1 л | 10 бут. по 0,75 л |
50 людина | 13 бут. по 1 л | 13 бут. по 0,75 л |
Скільки алкоголю потрібно на банкет: надмірна чи безпечна кількість Рекомендації, як правильно розрахувати алкоголь на банкет, є різнорідними. Лікарі вважають безпечною нормою 200 г міцного спиртного (горілки, коньяку, віскі). Для слабкої статі безпечно випити 300 – 400 г вина.
У середньому розраховуйте на 200-250 грамів напою на кожного гостя.