Як інакше називається Гренка?

Ґренкі (також грінки-сухарики, крутони від фр. croûton) — загальнопоширена назва виробу зі скибочок свіжого або черствого хліба, обсмажених з олією на сковороді, деку або в спеціальних кухонних пристроях побутового та промислового призначення (шафи, тостери та інші).

[НКРЯ] ◆ А грінка в нашому ресторані називається крутон.Схожі

Солодкі грінки – блюдо з хліба, розмоченого в яйці і потім підсмаженого. Готуються із пшеничного хліба, попередньо змащуються яйцем, або вимочуються в молоці та посипаються цукром.

Це стандартний рецепт, що називається «грінки з яйцем та молоком». Сьогодні такі солодкі грінки часто називають "французькі тости". Найчастіше їх подають на сніданок або десерт з медом, сметаною або джемом.