Після вживання алкоголю рекомендується пити морси, компоти, а також корисний відвар імбиру. Він розріджує кров, має заспокійливий ефект, здатний швидко нормалізувати роботу судин, тому головний біль, у міру прийому напою, поступово проходить.
Це одна із «традицій» боротьби з похміллям. Але подібна практика небезпечна, оскільки нерідко шлунок роздратований. алкоголемтоді ацетилсаліцилова кислота може спровокувати біль і печію в кращому разі, а в гіршому – шлункова кровотеча.
Вуглекислота, що міститься в пиві, сприяє більш активному всмоктування спирту, який знаходиться в іншому алкоголі, а значить, з ладу ви можете вийти набагато раніше, ніж планували. І як наслідок головний біль та похмільний синдром.