Яка їжа краща для людини?

Будь-які злаки (вівсянка, пшенична крупа будь-якого помелу, вівсянка, перловка, рис) – повільні вуглеводи, джерело грубих волокон та вітамінів групи B; Овочі та фрукти – джерела вітамінів та клітковини; Зелень (петрушка, кріп, розмарин) також містить багато харчових волокон, що сприяють гарному травленню.

Пропонуємо до вашої уваги цей список.

  • Зелені овочі Всі види капусти, шпинат, салат, спаржа та інші овочі зеленого кольору містять пігмент хлорофіл, який має цілу низку корисних властивостей. …
  • Авокадо …
  • Яблука …
  • Чорниця та інші ягоди.
  • Бурий рис.
  • Бобові …
  • Горіхи …
  • Червона риба

На думку вчених та дієтологів, вказані нижче продукти входять до десятки найкорисніших для організму та відповідних як жінкам, так і чоловікам.

  • Риба Морська риба містить рекордну кількість Омега-3, Омега-6 і заліза. …
  • Часник …
  • Зелений чай …
  • Авокадо …
  • Морква …
  • Бобові …
  • Фрукти …
  • Горіхи

Мабуть, найнешкідливіші продукти на кожен день.овочі. Вони смачні та поживні, їсти їх можна майже в необмежених кількостях: не менше 400 г на людину на добу. Вітаміни, мінеральні речовини, вуглеводи, що легко засвоюються, харчові волокна — все це в їх складі.